Καλώς ήρθατε στο ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης”

Tο Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» ιδρύθηκε στα Χανιάτο 2004, με κύριο σκοπό την καλλιέργεια και προώθηση της κλασικής μουσικής παιδείας, καθώς και της μουσικής διαπαιδαγώγησης των νέων, τη διάδοση και διάσωση της ελληνικής (βυζαντινής, κρητικής, δημοτικής και λαϊκής) παραδοσιακής μουσικής κληρονομιάς. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο  μουσικοδιδάσκαλος  και καθηγητής μουσικής της πρωτοβάθμιας εκπσης και  της Π.Α.Ε.Α.Η.Κ Ιωάννης Καστρινάκης 

Το ωδείο μας στην πολύχρονη λειτουργίας του, έχει να επιδείξει δεκάδες συναυλίες παρουσιάσεις και εμφανίσεις, υψηλού περιεχομένου, που καλύπτουν όλα τα είδη της μουσικής και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς συμβάλλει με επιτυχία και δημιουργικότητα στα μουσικά και πνευματικά δρώμενα του τόπου μας, καταθέτοντας έτσι τις δικές του μουσικές προτάσεις προς κοινόν όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Έγγραφή μαθητών online

Μπορείτε τώρα να μας στείλετε την αίτηση σας να εγγραφείτε στα τμήματα σπουδών μας από την ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας στην έτοιμη φόρμα εγγραφής.

Αίτησης εγγραφής μαθητή

Τελευταία Νέα

πρόγραμμα εκδηλώσεων καλοκαίρι 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τρίτη 18 Ιουνίου, ώρα 20.30 Οργάνωση: Ωδείο Ι.Μ (αίθουσα ...

Έναρξη εγγραφών μαθημάτων σχολικού έτους 2018-201909 Δεκεμβρίου 2018

Οι εγγραφές και τα μαθήματα για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2018-19 συνεχίζονται . Οι ...

Φιλανθρωπική συναυλία Ωδείου

Συναυλία με μικρασιατικά τραγούδια από την χορωδία του Ωδείου "Ιωάννης Μανιουδάκης" για την ενίσχυση του συλλόγου "Ορίζοντας".

Διαβάστε περισσότερα +

Τελευταίες φωτογραφίες εκδηλώσεων