Καλώς ήρθατε στο ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης”

Tο Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης» ιδρύθηκε στα Χανιά το 2004, με κύριο σκοπό την καλλιέργεια και προώθηση της κλασικής μουσικής παιδείας, καθώς και της μουσικής διαπαιδαγώγησης των νέων, τη διάδοση και διάσωση της ελληνικής (βυζαντινής. κρητικής, δημοτικής και λαϊκής) παραδοσιακής μουσικής κληρονομιάς. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο καθηγητής της Α.Ε.Α.Η.Κ Ιωάννης Καστρινάκης

Η προσφορά του ωδείου σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει να επιδείξει δεκάδες συναυλίες παρουσιάσεις και εμφανίσεις, υψηλού περιεχομένου, που καλύπτουν όλα τα είδη της μουσικής και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς συμβάλλει με επιτυχία και δημιουργικότητα στα μουσικά και πνευματικά δρώμενα του τόπου μας, καταθέτοντας έτσι τις δικές του μουσικές προτάσεις προς κοινόν όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Έγγραφή μαθητών online

Μπορείτε τώρα να μας στείλετε την αίτηση σας να εγγραφείτε στα τμήματα σπουδών μας από την ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας στην έτοιμη φόρμα εγγραφής.

Αίτησης εγγραφής μαθητή

Τελευταία Νέα

Μουσική Βραδιά08 Απριλίου 2017

Μουσική Βραδιά
Στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων και δράσεων, ...

Άνοιξη 201710 Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων - Άνοιξη ...

Αφιέρωμα στις χαμένες πατρίδες16 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στις ’’Χαμένες Πατρίδες’’ διοργανώνει το Μουσικό Σύνολο ...

Φιλανθρωπική συναυλία Ωδείου

Συναυλία με μικρασιατικά τραγούδια από την χορωδία του Ωδείου "Ιωάννης Μανιουδάκης" για την ενίσχυση του συλλόγου "Ορίζοντας".

Διαβάστε περισσότερα +

Τελευταίες φωτογραφίες εκδηλώσεων